Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Sportmassage Commissie

  De sportverzorger helpt
Je kent het wel. Lekker gesport maar daarna klachten: spierpijn of blessures. Hoe kun je de klachten voorkomen en wat kun je er aan doen?
De sportverzorgers van de RRZ helpen daarbij. Samen met jou zorgen zij ervoor dat hardlopen een gezonde bezigheid blijft en je niet door blessures wordt uitgeschakeld.

Afspraak

Binnen RRZ zijn er sportverzorgers actief waarmee je een afspraak kan maken. Op de wand naast de verzorgingsruimte hangt een lijst waarop je kan inschrijven voor verzorging tegen een redelijke vergoeding. Tijdens de trainingen op maandagavond, woensdagochtend, woensdagavond, vrijdagochtend en zaterdag is er een sportverzorger aanwezig in het clubhuis.


Vertrouwd en veilig
De sportverzorgers binnen de RRZ beschikken allen over het juiste diploma om jou van dienst te kunnen zijn: het NGS-diploma. Dit is het enige Nederlandse diploma dat het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn, en Sport (VWS) heeft erkend. NGS sportverzorgers zijn goed opgeleid en staan onder toezicht van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Het NGS stelt hoge eisen aan de kwaliteit, de werkwijze en houding van haar leden. NGS-sportverzorgers volgen regelmatig her- en bijscholingscursussen om hun kennis en kunde op peil te houden.

Ontspanning
Spierpijn en vermoeidheid zijn vaak voorlopers van blessures. Een ontspannende massage na het sporten kan er voor zorgen dat je zonder spierpijn of vermoeidheid verder kunt. Je herstelt sneller na een inspanning. Als onverhoopt toch een blessure ontstaat tijdens een training, zorgt de sportverzorger gratis voor deskundige hulp.
 


       
 

 NaamMobiel
Sportverzorgings- en massagecommissieBert Jansen06-11738480
Esther Verdoorn06-28621272

   
   

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...