Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Clubkleding

 

Het dragen van clubkleding verhoogt de zichtbaarheid en herkenbaarheid van onze vereniging. Het dragen ervan is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. Het is ook gewoon leuk om in clubkleding te lopen en herkenbaar te zijn voor clubgenoten en publiek.

 
  Roadieshirt
Onze clubkleding omvat vooralsnog alleen een shirt met korte mouwen ook wel Roadieshirt genoemd. Alle overige kleding dien je elders aan te schaffen. Dit kan je natuurlijk doen bij onze sponsor Starshoe waar je als lid op alles 10% korting krijgt. De kenmerken van ons Roadieshirt:
  • Opdruk van het verenigingslogo op vóór- en achterzijde.
  • Levering in diverse kleuren en maten.
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding.

Een bestelronde wordt aangekondigd met een nieuwsbericht op de website en een RoadieMail.

 
  Zelf kleding laten maken
Leden mogen ook zelf - op eigen kosten en met goedkeuring van het bestuur - kleding laten bedrukken met het verenigingslogo. Bijvoorbeeld voor de groep waarin wordt gelopen of voor tijdens deelname aan een sponsorloop. Stuur het bestuur een ontwerp met een toelichting en je ontvangt na een positieve beoordeling het logo.
 
 
 

Verenigingstenue voor wedstrijdatleten
Road Runners Zoetermeer heeft bij de Atletiekunie een verenigingstenue geregistreerd. Dit tenue bestaat uit een rood shirt (met het verenigingslogo op de vóór- en achterzijde) en een zwarte broek. Alleen bij deelname aan Nederlandse kampioenschappen en competitiewedstrijden is het dragen van dit tenue verplicht.

 
 

Voor meer informatie over onze clubkleding stuur je een bericht naar .

 
  Gewijzigd: 21-05-2014  


 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...