Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Aanmelden hardloopcursus 10 km Geuzenloop

        
 

Hardloopcursus bij Road Runners Zoetermeer (RRZ)                 

Road Runners Zoetermeer organiseert in de aanloop naar de Geuzenloop Zoetermeer een hardloopcursus.

Deze cursus is speciaal voor de iets gevorderde loper en bereid je in 12 weken voor om op 
30 september 2018 tijdens de Geuzenloop een goede 10 km te lopen.

Twee keer per week (soms 3x per week), twaalf weken lang word je door gecertificeerde Atletiekunie trainers intensief en deskundig begeleid. Tijdens de cursus wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van de conditie, looptechniek, kleding, schoeisel en het voorkomen van blessures.

De cursus start op 10 juli 2018 en wordt georganiseerd vanuit het clubhuis van RRZ aan Het Lange Land 14-16 bij het Noord Aa. Er wordt getraind op dinsdag en donderdagavond van 19.30-21.00 uur. Een aantal weken wordt er ook op zaterdag of zondag een duurloop of wedstrijd gelopen. 

De cursus kost € 65,- (55,- voor leden Roadrunners) en bevat ca. 26 trainingen en een 10 km startnummer voor de Geuzenloop Zoetermeer op 30 september 2018 (incl. herinnering). Het clubhuis van RRZ bied je douche- en kleedruimtes en er is gelegenheid om na de training een drankje te drinken.

Ben je een iets gevorderde loper, ben je in staat om 30 minuten aan één hard te lopen en wil je serieus een goede 10 km tijd neerzetten tijdens het mooiste hardloopevenement van Zoetermeer? Schrijf je dan snel in. Er zijn een beperkt aantal cursusplaatsen beschikbaar!

Heb je vragen? Mail dan naar: 

Alle informatie over de Geuzenloop Zoetermeer is te vinden op: www.geuzendag.nl/geuzenloop

Als je het inschrijfformulier ingevuld hebt, dan gebruiken wij jouw gegevens uitsluitend voor de incasso van de deelnamekosten.

Aanmelden
Om je als deelnemer aan de hardloopcursus Geuzenloop Zoetermeer aan te melden vul je onderstaand formulier in. Door op OK te klikken geef je toestemming aan de Road Runners Zoetermeer een incasso opdracht te sturen naar je bank om eenmalig € 65,- respectievelijk voor 12 weken hardloopcursus/verzekering Atletiek Unie en een startbewijs voor de Geuzenloop Zoetermeer 10 km. De afschrijving vindt plaats in de 1e week van de hardloopcursus.


 

                      
             
 

INSCHRIJFFORMULIER

Hardloopcursus Geuzenloop 10 km

Deelname aan deze cursus geschied op eigen risico.


*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...