Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Aanmelden hardloopcursus 21 km Geuzenloop

        
 

Hardloopcursus bij Road Runners Zoetermeer 4 juli 2017 t/m 24 september 2017.

Road Runners Zoetermeer organiseert in de aanloop naar de Geuzenloop een 21 km hardloopcursus. 

Deze cursus is speciaal voor de loper die minimaal een uur aanéén kan lopen en bereid je in 12 weken voor om op 24 september 2017 tijdens de Geuzenloop goede halve marathon te lopen.

Twee keer per week, twaalf weken lang word je door gecertificeerde Atletiekunie trainers intensief en deskundig begeleid. Tijdens de cursus wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van de conditie, looptechniek, kleding, schoeisel en het voorkomen van

blessures.

De cursus start op 4 juli 2017 en wordt georganiseerd vanuit het clubhuis van RRZ aan Het Lange Land 14-16 bij het Noord Aa. Er wordt getraind op dinsdag en donderdagavond van 19.30-21.00 uur.

De cursus kost € 60,- (€ 50,- voor leden) en bevat 24 trainingen en een halve marathon startnummer voor de Geuzenloop. Voor dit bedrag ben je ook verzekerd bij de Atletiekunie. Het clubhuis van RRZ bied je douche- en kleedruimtes en er is gelegenheid om na de training een drankje te drinken

Op vakantie in deze periode? Geen probleem, we houden daar rekening mee. 

Alle informatie over de Geuzenloop is te vinden op: 
http://geuzendag.nl/geuzenloop

Als je het inschrijfformulier ingevuld hebt, dan gebruiken wij jouw gegevens uitsluitend voor de incasso van de deelnamekosten.

Aanmelden
Om je als deelnemer aan de hardloopcursus Geuzenloop aan te melden vul je onderstaand formulier in. Door op OK te klikken geef je toestemming aan de Road Runners Zoetermeer een incasso opdracht te sturen naar je bank om eenmalig € 60,- respectievelijk voor 12 weken hardloopcursus/verzekering Atletiek Unie en een startbewijs voor de Geuzenloop 21km. De afschrijving vindt plaats in de 1e week van de hardloopcursus.


 

   
             
 

INSCHRIJFFORMULIER

Hardloopcursus Geuzenloop 21 km

Deelname aan deze cursus geschied op eigen risico.


*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*

 


 
 
       
© 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...