Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Aanmelden Hardloopcursus 15km Noord Aa Polderloop

 

Hardloopcursus bij Road Runners Zoetermeer (RRZ)                                          

Road Runners Zoetermeer organiseert in de aanloop naar de Noord Aa Polderloop weer een hardloopcursus.

Deze cursus is speciaal voor de (iets) gevorderde loper en bereidt je in 12 weken voor om op 11 februari 2018 tijdens de Noord Aa Polderloop een goede 15 km te lopen.

Twee keer per week, twaalf weken lang word je door gecertificeerde Atletiekunie trainers intensief en deskundig begeleid. Tijdens de cursus wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van de conditie, looptechniek, kleding, schoeisel en het voorkomen van blessures.

De cursus start op 21 november 2017 vanuit het clubhuis van RRZ aan Het Lange Land 14-16 bij het Noord Aa. De trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 19.30-21.00 uur.

De cursus kost € 60,- (€ 50,- voor leden) en bevat 24 trainingen en een 15 km startnummer voor de Noord Aa Polderloop op 11 februari 2018. Voor dit bedrag ben je ook verzekerd bij de Atletiekunie. Het clubhuis van RRZ biedt je douche- en kleedruimtes en er is gelegenheid om na de training een drankje te drinken

Het is van belang dat je het ingangsniveau aankunt. Voor de 15 km trainingsgroep je in een uur 9 tot 10 km achter elkaar kunnen hardlopen.  Voldoe je hieraan, schrijf je dan snel in. Er zijn een beperkt aantal cursusplaatsen.

Heb je vragen? Mail dan naar:

Inschrijven: LET OP: Bij inschrijving geef je toestemming tot de automatische incasso van het cursusgeld. Dit zal voor de aanvang van de cursus worden afgeschreven.

   
   

INSCHRIJFFORMULIER

HardloopcursusNoord-Aa Polderloop 15 km

Deelname aan deze cursus geschied op eigen risico.


*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*


   
 


 
 
       
© 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...