Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Actueel nieuws

 

Bestuur: Gezocht: twee bestuursleden.
   (21-04-2018)

Gezocht: twee bestuursleden die ons willen helpen om Road Runners Zoetermeer de komende tijd verder te ontwikkelen tot een nog bruisender vereniging dan we nu al zijn.

 

Wij, Loes, Sarah, Carolyne en Andreas zijn op zoek naar twee teamplayers die met ons het bestuur van RRZ willen vormen.

We zijn op zoek naar RRZ leden die hart voor de club hebben, soms iets anders durven denken dan gebruikelijk,

maar ook gevoel hebben bij wie we als vereniging zijn. Een aantal taken is al verdeeld, maar zoals jullie weten maken vele handen licht werk.

We zijn op zoek naar twee algemene bestuursleden die ons en de vereniging helpen bij het verder ontwikkelen van beleid in combinatie met

de technische commissie, het opzetten van een wandelsectie, het meehelpen organiseren van evenementen etc.

Als bestuur proberen we zoveel mogelijk samen met de commissies op te pakken waarbij de commissies zelf vaak al het voortouw hebben genomen.

Je bent dus ook een verbinder tussen de commissies en het bestuur. Zo hopen we dat er weinig ruis is tussen wat we voorstaan met het beleid en

de wijze waarop hier uitvoering aan wordt gegeven.

 

Nu denk je misschien, pfff dat kost best een hoop tijd en lijkt me ingewikkeld. Ach dat valt best mee, zeker als je leuke dingen mag doen, dan is tijd betrekkelijk.

Is het moeilijk? Ja, dat zal het soms best zijn, maar gelukkig heb je dan een fijne groep collega bestuurders, die je verder kunnen helpen. We doen het tenslotte samen.

Wil je meer informatie? Bel dan even met Andreas, 06 20792821.

Informatie over hoe we alle bestuurlijk hebben geregeld binnen onze vereniging

kun je hier vinden https://www.roadrunnerszoetermeer.nl/uploads/rrzbestuur/ALV20150423/HoofdlijnenBestuurlijkeStructuur.pdf (werkt alleen als je bent ingelogd J).

 

(Terug naar boven)


Bestuur: Paul Geelen overleden
   (09-04-2018)

Zaterdag bereikte ons het trieste nieuws dat ons zeer gewaardeerd lid Paul Geelen is overleden. Paul was, samen met echtgenote Carla Jongerius, een gepassioneerde recreatieve loper bij de Road Runners. 

Toen Paul nog in de avond liep, liep hij in groep 4. De laatste jaren koos hij samen met Carla voor de ochtendgroep.  Carla ging over op wandelen, Paul bleef lekker hardlopen. Paul en Carla waren enorm betrokken bij alles wat er bij de Road Runners gebeurde. En dan maakte het ze niet uit wat. Als vrijwilliger bij de Geuzenloop en achter de bar. Als ze niet bij de Road Runners waren, gingen ze er graag op uit. Wandelen in de natuur of met hun boot lekker varen op de Rottemeren.

Paul is in de jaren 90 samen met Carla lid geworden van RRZ door hun zoon Fedde, die al lid was en meerdere clubkampioenschappen op zijn naam heeft staan. Hij heeft zijn ouders enthousiast gemaakt. Helaas is Fedde op 27 jarige leeftijd overleden.
Paul heeft 30 april 2017 nog de 3Plassenloop gelopen, samen met zijn zoon Menno.

RRZ betekende veel voor hen beiden.

Carla is helaas in het ziekenhuis opgenomen en daardoor niet in staat om adressen toe te voegen aan het overlijdensbericht. Aan ons is verzocht het op deze manier aan de leden kenbaar te maken.  

We wensen Carla en familie heel veel sterkte. En voor Carla hopen we op een spoedig herstel.

Bestuur RRZ

Klik hier voor de rouwkaart."Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain”

Paul Geelen
20 mei 1949 -  6 april 2018


 

 

(Terug naar boven)


Roadie: Roadie nummer 1 van 2018
   (24-03-2018)


Download hier

 

 

(Terug naar boven)

 

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...