Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Actueel nieuws

 

Bestuur: Sportieve nieuwjaarsactiviteiten en nieuwjaarsreceptie 6 januari succes!
   (11-01-2018)

Sportieve nieuwjaarsactiviteiten en nieuwjaarsreceptie 6 januari succes!

Wat een opkomst! 140 Mensen genoten van het heerlijke weer, de leuke cross- en hardloopparcoursen en zalige wandeling. Met 38 wandelaars, 73 crossers en 29 lopers is de nieuwe opzet zeer geslaagd. De bruisende nieuwjaarsreceptie met een uitpuilend clubhuis na afloop maakte het feest compleet. Een dikke dankjewel voor alle vrijwilligers bij de wedstrijden, wandeling en achter de bar! Zonder jullie was het niet gelukt om zoveel leuks te organiseren.

 

Wandeling

Een mooie route door onder meer het Bentwoud, de 38 wandelaars gingen in een lange sliert door het landschap. En als fata morgana stond daar na beklimming van de enige heuvel in het Bentwoud dat geweldige tafeltje met een glaasje glühwein en een kersenbonbon. Wat wil je nog meer? De wandelaars hebben genoten!

 

Cross

Voor jonge mensen tot 17 jaar was er een lekker parcours uitgezet om 3,5 kilometer onverhard te rennen door het gebied rond de Noord-Aa. Winnares bij de meiden: Julia de Graaf met 18.33 min, winnaar bij de boys: Lars Hazebroek met 15.04 min.

 

Voor de volwassenen was er een heerlijk modderige 7 km cross. De winnaar in de leeftijdscategorie plus 50 jaar voor de stoere mannen is Jacques van Male (tijd 33.14), bij de ladies Nicolette Kloesmeyer. (met tijd van 39.10 minuten) Yvonne Heemskerk liep 37.25 min bij categorie 35-50 jaar, Danny van der Sluis 29.11 min. De winnaars bij categorie tot 35 jaar zijn Lisette Verlaan 39.37 min en Bas Albers met 27.30 min.

De allersnelste crosser deze dag was Bas met zijn 27.30 minuten!

 

Nieuwjaarsloop

Traditioneel de meest uitdagende wedstijd van het jaar! Wie kent zichzelf zo goed, dat je vooraf goed inschat hoe lang je gaat lopen over 6,56 of 10,04 kilometer? Vanzelfsprekend zonder hardloophorloge. Op deze mooie zaterdag waren dat bij de 6,56 kilometer:

-         Ineke van Dijk met 27 seconden verschil tussen haar ingeschatte tijd en de gelopen tijd.  

-         Nicky Sira met 1 minuut verschil

-         Margriet van Noort met 1,07 minuut verschil.

Bij de 10,04 km waren dat:

-         Brigitte Huttinga – 9 seconden verschil

-         Eric Visser met 20 seconden

-         Kees Beerda met 29 seconden.

 

Je zou Brigitte Huttinga de ultieme winnares van deze nieuwjaarsloop kunnen noemen met haar 9 seconden verschil tussen ingeschatte tijd en gelopen tijd!

 

 

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...