Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Actueel nieuws

 

Bestuur: Sponsorkliks
   (27-02-2018)

Sponsorkliks

Waarschijnlijk koop je al regelmatig via het internet. Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het je een cent extra kost!

 

SponsorKliks, gratis sponsoren! Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via onder andere Thuisbezorgd.nl en wij ontvangen geld in de clubkas. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook direct naar ons. En nogmaals, het kost u niets extra!

Hoe werkt het?

Heel simpel. De aangesloten webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van onze vereniging. Of u nou rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt gewoon hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij als vereniging hier direct van! Een kleine opsomming van een aantal webwinkels die mee doen met deze actie:

 • Bol.com
 • Wehkamp
 • Mediamarkt
 • Hema
 • Zalando
 • Avantisport
 • Megapool
 • Gaastra
 • Redcoon
 • Philips
 • etc.

 

Ga voor een overzicht van alle winkels naar de RRZ SponsorKliks-pagina of klik op de SponsorKliks-afbeelding. Er verschijnt dan een nieuwe pagina in uw browser met alle webwinkels die meedoen. Vergeet niet te drukken op de "Toon Alle Winkels"-knop voor een overzicht van alle winkels. Wanneer u met uw muis over de afbeelding van een winkel beweegt, komt het percentage tevoorschijn hoeveel van uw inkopen naar de vereniging gaat. Met één keer klikken wordt u doorgelinkt naar de betreffende website. U ziet heel kort een pagina met het RRZ logo om aan te geven dat van alle aankopen die u op dat moment doet een percentage naar de vereniging gaat. Wees niet bang; u koopt pas als u afrekent. Links Ieder weekend zijn er nog speciale aanbiedingen. Gebruik deze link voor de weekenddeals of druk op de knop "WEEKENDDEALS" onder het SponsorKliks logo aan de rechterkant van de pagina. Voor een gedetailleerd overzicht van de SponsorKliks Commissies van de RRZ zie deze link

 

Dus doe al je webaankopen de volgende keer via onze site! Geef het door en niet vergeten... 


SponsorKliks App

Nu nog gemakkelijker onze vereniging steunen door de SponsorKliks app. De app is gratis verkrijgbaar voor Android- en Apple iOS-apparaten. Na installatie van de app hoef je maar één keer je sponsordoel te selecteren. De app toont altijd de actuele stand van de inkomsten en je kan direct winkelen of de prijs van een product vergelijken zodat je niet teveel betaalt. Ook houden we je op de hoogte van transacties van jouw sponsordoel en ontvang je af en toe aanbiedingen. Mocht je die niet willen ontvangen dan kan je dat in de app instellingen uitzetten. LET OP: volg altijd de link vanuit SponsorKliks, deze gaat altijd naar een website en nooit naar een app van een winkel. Door via de app van een winkel te bestellen vervalt namelijk de commissie. Downloaden De Sponsorklik app is te downloaden via de beide stores, Appstore (iOS) en Playstore (Android). 

 

 

 

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...