Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Actueel nieuws

 

Bestuur: Paul Geelen overleden
   (09-04-2018)

Zaterdag bereikte ons het trieste nieuws dat ons zeer gewaardeerd lid Paul Geelen is overleden. Paul was, samen met echtgenote Carla Jongerius, een gepassioneerde recreatieve loper bij de Road Runners. 

Toen Paul nog in de avond liep, liep hij in groep 4. De laatste jaren koos hij samen met Carla voor de ochtendgroep.  Carla ging over op wandelen, Paul bleef lekker hardlopen. Paul en Carla waren enorm betrokken bij alles wat er bij de Road Runners gebeurde. En dan maakte het ze niet uit wat. Als vrijwilliger bij de Geuzenloop en achter de bar. Als ze niet bij de Road Runners waren, gingen ze er graag op uit. Wandelen in de natuur of met hun boot lekker varen op de Rottemeren.

Paul is in de jaren 90 samen met Carla lid geworden van RRZ door hun zoon Fedde, die al lid was en meerdere clubkampioenschappen op zijn naam heeft staan. Hij heeft zijn ouders enthousiast gemaakt. Helaas is Fedde op 27 jarige leeftijd overleden.
Paul heeft 30 april 2017 nog de 3Plassenloop gelopen, samen met zijn zoon Menno.

RRZ betekende veel voor hen beiden.

Carla is helaas in het ziekenhuis opgenomen en daardoor niet in staat om adressen toe te voegen aan het overlijdensbericht. Aan ons is verzocht het op deze manier aan de leden kenbaar te maken.  

We wensen Carla en familie heel veel sterkte. En voor Carla hopen we op een spoedig herstel.

Bestuur RRZ

Klik hier voor de rouwkaart."Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain”

Paul Geelen
20 mei 1949 -  6 april 2018


 

 

 

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...