Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Actueel nieuws

 

Bestuur: Gezocht: twee bestuursleden.
   (21-04-2018)

Gezocht: twee bestuursleden die ons willen helpen om Road Runners Zoetermeer de komende tijd verder te ontwikkelen tot een nog bruisender vereniging dan we nu al zijn.

 

Wij, Loes, Sarah, Carolyne en Andreas zijn op zoek naar twee teamplayers die met ons het bestuur van RRZ willen vormen.

We zijn op zoek naar RRZ leden die hart voor de club hebben, soms iets anders durven denken dan gebruikelijk,

maar ook gevoel hebben bij wie we als vereniging zijn. Een aantal taken is al verdeeld, maar zoals jullie weten maken vele handen licht werk.

We zijn op zoek naar twee algemene bestuursleden die ons en de vereniging helpen bij het verder ontwikkelen van beleid in combinatie met

de technische commissie, het opzetten van een wandelsectie, het meehelpen organiseren van evenementen etc.

Als bestuur proberen we zoveel mogelijk samen met de commissies op te pakken waarbij de commissies zelf vaak al het voortouw hebben genomen.

Je bent dus ook een verbinder tussen de commissies en het bestuur. Zo hopen we dat er weinig ruis is tussen wat we voorstaan met het beleid en

de wijze waarop hier uitvoering aan wordt gegeven.

 

Nu denk je misschien, pfff dat kost best een hoop tijd en lijkt me ingewikkeld. Ach dat valt best mee, zeker als je leuke dingen mag doen, dan is tijd betrekkelijk.

Is het moeilijk? Ja, dat zal het soms best zijn, maar gelukkig heb je dan een fijne groep collega bestuurders, die je verder kunnen helpen. We doen het tenslotte samen.

Wil je meer informatie? Bel dan even met Andreas, 06 20792821.

Informatie over hoe we alle bestuurlijk hebben geregeld binnen onze vereniging

kun je hier vinden https://www.roadrunnerszoetermeer.nl/uploads/rrzbestuur/ALV20150423/HoofdlijnenBestuurlijkeStructuur.pdf (werkt alleen als je bent ingelogd J).

 

 

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...