Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Actueel nieuws

 

EC: Gezamenlijk naar de Linschotenloop op 22 december
   (28-11-2018)

Op zaterdag 22 december (de laatste zaterdag voor Kerst) wordt de Linschotenloop gelopen (1,1, 2,2 5,3, 10,5 of 21,1 km). Ook zijn er wandelingen van 5,5 tot zelfs 30 km mogelijk.

Een prachtig parcours door het weidegebied van Linschoten en de eeuwenoude steden Montfoort en Oudewater. Zo aan het eind van de eerste wedstrijdperiode en aan het eind van het jaar een mooi moment om nog eens alles uit de kast te halen in een wedstrijd. We kunnen ons niet collectief inschrijven dus moet je jezelf hier inschrijven. De voorinschrijving loopt tot 30 november.

Afgelopen jaren is RRZ met een bus naar Linschoten afgereisd. Dat willen we ook dit jaar doen, als er voldoende belangstelling is. Bij terugkomst bij RRZ staat een maaltijd voor u klaar. Kunnen we nog even gezellig onze ervaringen uitwisselen.

Kosten voor bus+eten bedragen max. € 17.50. Als er veel deelnemers zijn, dalen de kosten. Schrijf je dus in op de inschrijfformulieren die op het prikbord in het clubhuis hangen. Of stuur een mail naar Michael Jurriaans.

 
 

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...