Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Actueel nieuws

 

Deelnames: 6 halen, 3 betalen! Mooie aanbieding voor jou als Geuzenloop hardloper!
   (14-09-2018)

Ben jij een fitte hardloper die mee doet aan Geuzenloop Zoetermeer en ben je op zoek naar een leuke, gezellige vereniging? Dan hebben we een wonderschone aanbieding voor jou! Kom nu 6 maanden bij ons hardlopen en betaal er maar 3. Dat is snel verdiend! Loop lekker mee op je eigen niveau met de uitdagende trainingen in de prachtige omgeving van de Noord-Aa in Zoetermeer. Onder leiding van gecertificeerde trainers. 

 

Gebruik de code Geuzenloop18 en vul deze in bij opmerkingen, dan zorgen wij dat je gebruik maakt van de aanbieding. Een kwartaal (3 maanden) lidmaatschap bij de Road Runners Zoetermeer kost € 36,-.

Aan het eind van de periode van je tijdelijke lidmaatschap nemen we contact met je op om te vragen of je lid wilt worden van de Road Runners Zoetermeer.

Deze aanbieding is geldig tot en met 15 oktober 2018.

 

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*


 

 

 

(Terug naar boven)


In de media: Iedereen kan hardlopen!
   (14-08-2018)

Meld je aan voor de kennismakingscursus hardlopen

KLIK HIER

 

Meld je aan voor de kennismakingscursus hardlopen

KLIK HIER

 

 

 

(Terug naar boven)


Geuzenloop: Deelname Geuzenloop Zoetermeer
   (13-08-2018)

Road Runners Zoetermeer is de trotse organisator van de 16e Geuzenloop op 30 september 2018 in Zoetermeer. Wil je je inschrijven voor de wedstrijd, klik dan HIER.

De start van de Geuzenloop Zoetermeer is op de Pilatusdam, de finish is bijna 200 meter verderop in de Dorpsstraat ter hoogte van CLASS by Jofel. Dit historische centrum van Zoetermeer vormt dé ultieme plek voor de start en finish van de Geuzenloop Zoetermeer. De parkoersen van de 5, 10 en 21,1 kilometer gaan dwars door “Oud Soetermeer” en “Nieuw Zoetermeer”, met hierin opgenomen het voormalige Floriadeterrein en het Balijbos. De parkoersen van de drie afstanden zijn door de Atletiekunie gecertificeerd.

 

 

 

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


Roadie: Roadie nummer 2 van 2018
   (10-08-2018)


Download hier

 

 

(Terug naar boven)


In de media: Gonny en Bas breken clubrecords 1 km.
   (05-07-2018)

Op woensdagavond 4 juli hebben groep 1 en 2 met de snelle kilometer het wedstrijdseizoen 2017-2018 afgesloten. Er zijn weer hele mooie resultaten gelopen. 
Bij de dames heeft Gonny Verschoor haar eigen clubrecord uit 2016 met 1 seconde verbeterd en op 03:47 gebracht. Bij de heren heeft Bas Albers het 18 jaar oude record van Ruud van der Maaten met 4 seconden verbeterd en op 2:53 gebracht. Er werden onder goede weersomstandigheden mooie tijden en flink wat PR's gelopen. Het was weer een feestje!!     

 

 

 

 

 

(Terug naar boven)


Bestuur: Gezocht: twee bestuursleden.
   (21-04-2018)

Gezocht: twee bestuursleden die ons willen helpen om Road Runners Zoetermeer de komende tijd verder te ontwikkelen tot een nog bruisender vereniging dan we nu al zijn.

 

Wij, Loes, Sarah, Carolyne en Andreas zijn op zoek naar twee teamplayers die met ons het bestuur van RRZ willen vormen.

We zijn op zoek naar RRZ leden die hart voor de club hebben, soms iets anders durven denken dan gebruikelijk,

maar ook gevoel hebben bij wie we als vereniging zijn. Een aantal taken is al verdeeld, maar zoals jullie weten maken vele handen licht werk.

We zijn op zoek naar twee algemene bestuursleden die ons en de vereniging helpen bij het verder ontwikkelen van beleid in combinatie met

de technische commissie, het opzetten van een wandelsectie, het meehelpen organiseren van evenementen etc.

Als bestuur proberen we zoveel mogelijk samen met de commissies op te pakken waarbij de commissies zelf vaak al het voortouw hebben genomen.

Je bent dus ook een verbinder tussen de commissies en het bestuur. Zo hopen we dat er weinig ruis is tussen wat we voorstaan met het beleid en

de wijze waarop hier uitvoering aan wordt gegeven.

 

Nu denk je misschien, pfff dat kost best een hoop tijd en lijkt me ingewikkeld. Ach dat valt best mee, zeker als je leuke dingen mag doen, dan is tijd betrekkelijk.

Is het moeilijk? Ja, dat zal het soms best zijn, maar gelukkig heb je dan een fijne groep collega bestuurders, die je verder kunnen helpen. We doen het tenslotte samen.

Wil je meer informatie? Bel dan even met Andreas, 06 20792821.

Informatie over hoe we alle bestuurlijk hebben geregeld binnen onze vereniging

kun je hier vinden https://www.roadrunnerszoetermeer.nl/uploads/rrzbestuur/ALV20150423/HoofdlijnenBestuurlijkeStructuur.pdf (werkt alleen als je bent ingelogd J).

 

(Terug naar boven)

 

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...