Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Aanmelden als lid

        
 

Kennismakingscursus beginnende loper
Voor beginnende lopers hebben we tijdens het jaar twee instap momenten.
In maart en in september starten wij met een kennismakingscursus. Tijdens deze cursus wordt je op een verantwoorde manier begeleid richting jouw eerste 5 kilometer wedstrijd. Meer informatie over de kennismakingscursus vind je hier.
 
Als je in het inschrijfformulier aangeeft dat je meeloopt met de kennismakingsgroep, dan gebruiken wij jouw gegevens uitsluitend voor de incasso van de deelnamekosten hiervan. Je bent dan nog geen lid. Na afronding van de kennismakingscursus vragen wij jou of je lid wilt worden.


Loper met (enige) ervaring
Heb je (enig) hardloopervaring, dan ben je meestal direct in te delen in één van onze loopgroepen. In overleg met jou bepalen we dan welke groep het beste past bij jouw loopervaring en ambitie.

Aanmelden
Om je als lid of deelnemer aan de kennismakingscursus aan te melden vul je onderstaand formulier in. Na verzending ontvang je direct per e-mail een bevestiging.

Binnen een paar dagen ontvang je van onze ledenadministrateur per e-mail een welkomstbericht en is je inschrijving definitief.


Mocht je vragen hebben over het lidmaatschap dan kan je die mailen naar .

Als je (de afgelopen drie jaar) al eerder lid bent geweest of ooit hebt deelgenomen aan onze kennismakingscursus dan verzoeken wij je onderstaand formulier niet te gebruiken maar een e-mail te sturen naar .

 
             
   

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*

 


 
 
       
© 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...