Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Noord-Aa Polderloop

 

10 februari 2019: de 19e Noord-Aa Polderloop

Deze mooie recreatieve hardloopwedstrijd door het prachtige Groene Hart biedt voor elke loper een passende afstand. Van 1,5 km voor kinderen (tot en met 12 jaar) tot 5, 10 en 15 km voor de sportieve recreanten. Start kids-loop om 12.00 uur, de overige afstanden vanaf 13.00 uur.

De Noord-Aa Polderloop staat bekend om zijn gezellige en ongedwongen karakter. In het clubhuis van de Road Runners is douche- en kleedgelegenheid en er is de mogelijkheid om je te laten masseren. De kantine is erg gezellig om na afloop nog even na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Hoofdsponsor Starshoe stelt de prijzen beschikbaar voor de podiumplaatsen, en natuurlijk is er voor iedere deelnemer ook een medaille.

Traditioneel zet de Noord-Aa Polderloop zich in voor een goed doel in Zoetermeer. Dit jaar is dat Stichting Leergeld Zoetermeer.

Gaan we weer van een winters landschap genieten of wordt het een prachtige vroege lentedag? We gaan het zien! De voorinschrijving is geopend! De organisatie adviseert om tijdig in te schrijven, er is een maximum aantal startnummers beschikbaar. Eventuele communicatie hierover verloopt via Laatste Nieuwsberichten en de Facebook-pagina van de Noord-Aa Polderloop.

Meer informatie en inschrijven via: http://www.noord-aa-polderloop.nl/

 

 
   

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...