Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Kennismakingscursus wandelen

Kennismakingscursus wandelen

 

Wil jij graag starten met wandelen, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen?

Road Runners Zoetermeer start vanaf zaterdag 9 maart vanaf 9 uur ’s morgens met een kennismakingscursus wandelen, op woensdagavond en zaterdagmorgen.  Wandelen is ontspanning, het is een eenvoudige en laagdrempelige manier om te werken aan het verbeteren van je conditie. Het wordt nog leuker als je dit samen met anderen kunt doen. Met de kennismakingscursus wandelen van de Road Runners ontdek je niet alleen hoe leuk wandelen is, je leert ook de omgeving en andere wandelaars kennen.

De cursus is bestemd voor iedereen. Voor de beginnende wandelaar die iets aan zijn conditie wil doen, maar ook voor hen, die reeds eerder met de wandelsport hebben kennis gemaakt en al langere afstanden kunnen wandelen. Ervaren, gediplomeerde trainers verzorgen de trainingen. 
De trainingen duren in het begin ongeveer een uur en aan het eind van de cursus, naarmate de afstanden groter worden, anderhalf tot twee uur.

De cursus duurt 10 weken en kost € 30,- en € 10,- lidmaatschap/verzekering Koninklijke Wandelbond Nederland. Voor € 40,- ben je dus 10 weken 2x per week lekker sportief bezig!

Inschrijven kan via https://goo.gl/forms/qJ8sG3NBgX5WQjUN2 (rubriek wandelcursus) of op de eerste dag van de cursus, op zaterdag 9 maart vanaf negen uur in het clubgebouw van RRZ aan het Lange Land 14 in Zoetermeer.  Betaling gebeurt via een eenmalige machtiging.

De eerste training begint na de  inschrijving om half tien. In  het clubhuis is douche- en omkleedgelegenheid. Tijdens de cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan de warming-up en cooling-down met de bijbehorende rek- en strekoefeningen.

 

De kennismakingscursuswandeltrainingen na 9 maart beginnen op woensdagavond om 20 uur, op zaterdagmorgen om 9 uur.

 

Doe kleding aan bij voorkeur in laagjes, zodat je wat uit kan trekken als je het warm krijgt. En trek wandelschoenen of sportschoenen aan. En lekkere sokken zonder scherpe randjes. Tijdens de cursus besteden we aandacht aan goede wandelschoenen en wandelkleding.

Voor meer informatie kan je op dinsdagavond of donderdagavond tussen 18:00 en 19:00 uur bellen naar Hans Rolff, de coördinator van de kennismakingscursus: 079-3413738. Of stuur een mailtje aan hja.rolff@ziggo.nl.

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...