Volg ons op:      
Inloggen Mijn RRZ

Recreatieve hardloopvereniging

Aanmelden als lid

        
 

Loper met (enige) ervaring
Heb je (enig) hardloopervaring, dan ben je meestal direct in te delen in één van onze loopgroepen. In overleg met jou bepalen we dan welke groep het beste past bij jouw loopervaring en ambitie.

Aanmelden
Om je als lid of aan te melden vul je onderstaand formulier in. Na verzending ontvang je direct per e-mail een bevestiging.

Binnen een paar dagen ontvang je van onze ledenadministrateur per e-mail een welkomstbericht en is je inschrijving definitief.


Mocht je vragen hebben over het lidmaatschap dan kan je die mailen naar .

Als je (de afgelopen drie jaar) al eerder lid bent geweest of ooit hebt deelgenomen aan onze kennismakingscursus dan verzoeken wij je onderstaand formulier niet te gebruiken maar een e-mail te sturen naar .

 

Door op OK te klikken geef je toestemming aan de Road Runners Zoetermeer een incasso opdracht te sturen naar je bank voor het jaarlijks lidmaatschap/verzekering Atletiek Unie en de kwartaalbijdrage voor de vereniging. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kan je deze binnen 8 weken laten terugboeken. Vraag je bank naar de voorwaarden. Je wordt minimaal 5 dagen voorafgaand aan de afboeking geïnformeerd over het moment van de afschrijving.

 

 
             
   

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*

 © 2015 Road Runners Zoetermeer

Ogenblik a.u.b. ...